PREMIS CARTAVI: Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer: "Les terres de ponent tenen una riquesa gastronòmica brutal que no es reconeix del tot"

Cartavi Cal XirricloAbans del confinament fèiem alguna coseta de takeaway, però en cap moment ho havíem explotat ni promocionat. És evident que tant el nostre sector com altres ens hem hagut de reinventar i aquesta branca del "delivery" era una molt bona opció per compensar les nostres limitacions i restriccions dins el restaurant.
Font: Cupatges

La DO Terra Alta organitza la seva primera taula d’enoturisme per potenciar la Ruta del Vi de la Terra Alta

TerraAltaLa Denominació d’Origen Terra Alta inaugura el pròxim dimecres 2 de setembre la seva primera taula d’enoturisme per potenciar la Ruta del Vi de la Terra Alta, un projecte que es posava en marxa des del Consell Comarcal de la Terra Alta a principis del 2019 amb l’objectiu de popularitzar la comarca com a destí turístic i potenciar el model territorial i econòmic de la Terra Alta.
Font: Ebre Digital

Arranca la vendimia en las DDOO Catalanas

raim blancEstos días arranca la vendimia 2020 en la gran mayoría de las denominaciones de origen catalanas. Una vendimia que este año se avanza entre 5 y 10 días respecto al 2019 y que, además, vendrá marcada por una bajada de la producción a consecuencia del mildiu, que se ha visto especialmente favorecido por las condiciones climáticas de los últimos meses, con muchas lluvias y altas temperaturas.
Font: Vinetur
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT