Una banda sonora de bombolles alellenques

Tast Escumosos AlellaAvui és un d’aquells dies en què totes les sensacions apunten que el tast serà d’altura. Ho és el lloc escollit per fer-lo, una masia catalana del segle XVII a Teià, el Mas Padellàs, una casa senyorial que, com qui no vol la cosa, ha estat i és també talaia de terra de vinyes. Ho són també els convidats, dos d’ells, Ricardo Herrera i Teresa Cedenilla, estudiants i candidats al difícil i al mateix temps metòdic accés al títol de Master of Wine. (Foto: Òscar Pallarès | El celler del Mas Padellàs és avui un dels menjadors del restaurant. És precisament l’espai triat per acollir aquest tast d’escumosos)
Font: Papers de Vi

© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT