Notícies Associats

El laboratori de l'Institut Català del Suro fa 20 anys

.

ICS analisiL’Institut Català del Suro, creat l’any 1991, va obrir el Cork Center Laboratory l’any 2001 per unir esforços entre cellers i elaboradors de taps per apostar per la normalització del tapament i buscar estàndards de qualitat que beneficiessin ambdues parts. Vint anys després, s’ha convertit en una institució especialitzada en la interacció que hi ha entre el suro i el vi, i el seu principal objectiu és, segons el director de la Fundació Institut Català del Suro, Albert Hereu, “ajudar els cellers a oferir el seu millor vi amb el tapament que més se’ls ajusti”.
Font: Vadevi 

Wine Aspects estrena una plataforma de formació online sobre vi

.

copa plenaEl centre de formació de vi Wine Aspects, acaba d’estrenar una plataforma de formació online sobre vi anomenada Wine Aspects Academy. L’objectiu és que els seus alumnes puguin millorar les teves aptituds lingüístiques i coneixements del sector vitivinícola a distància de forma còmoda i segura. El primer curs que Wine Aspects inclou a la nova plataforma és “English for Wine Lovers Online”, la versió digital d’un dels seus cursos d’anglès sobre vi dirigit a amants del vi.
Font: Vadevi

La DO Tarragona autoritza els escumosos ancestrals

.

ancestralsLa DO Tarragona ja té l’autorització oficial que li permetrà poder elaborar a partir de la primavera d’aquest 2021 els primers vins escumosos ancestrals, una tècnica a partir de la qual s’elaboraven els vins escumosos antigament, amb una sola fermentació.
Font: Vadevi 
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT