Notícies Associats

Un manual bàsic de vins vol trencar amb la manca de formació en el restaurant

.

portada manual vins catalansSigui o no ara el moment idoni, ja fa temps que es rumia com incrementar el coneixement de vi en el personal de sala que no ha estudiat per a sommelier i finalment s'hi ha posat fil a l'agulla amb el manual, detalla el secretari general de l'AVC, Antoni Cruces. "A Catalunya hi ha molts restaurants que per la seva mida no tenen un sommelier i cambrer especialitzat en vins", recalca. 
Font: Cupatges

 

Els Premis Vinari creixen

.

Premis VinariEls Premis Vinari 2021 aportaran novetats importants per incrementar la capacitat de prescripció dels vins catalans en una època difícil per al conjunt del sector. D'entrada, les categories dels vins joves -blancs, rosats, negres i escumosos- anunciaran els guardons a l'avançada, el mes de juny, per tal de potenciar la penetració en el mercat d'estiu dels guanyadors. A més, en aquesta gala prèvia també es concediran els guardons als millors establiments d'enoturisme, tot plegat per reforçar la visibilitat de l'oferta vitivinícola en uns mesos que haurien de significar el rellançament econòmic i social de tot el sector.
Font: Vadevi

DEP. Mor Josep Puig, director general de Bodegues Sumarroca

.

Josep Puig SumarrocaL'últim càrrec que va ocupar va ser el de director general de Bodegues Sumarroca, des del febrer del 2012. Feia temps, però, que era de baixa lluitant contra la malaltia. Vocal del Consell Regulador del Cava, havia treballat anteriorment en diverses empreses cavistes com Parxet o Marqués de Monistrol.
Font: Cupatges
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT