Notícies Associats

[VÍDEO] Amb quin criteri triem un vi?

.

vicatala criteris vinsLes denominacions d’origen vinícoles catalanes, en el marc de la campanya conjunta Gaudeix del que és bo, han sortit al carrer per preguntar a habituals consumidors i consumidores de vi, quins són els seus criteris a l’hora de triar un vi, sigui en botiga o a restaurants.
Font: Vadevi

Neix l'EVA que mostra quins són els millors països per exportar vi català

.

Prodeca EVAProdeca, la promotora dels aliments catalans, ha creat la primera eina creada específicament per al sector agroalimentari amb la finalitat d’aportar dades de valor per la presa de decisions estratègiques en l’àmbit de la internacionalització de les empreses agroalimentàries catalanes. Es tracta de l’Eina de Valorització Alimentària l’EVA, un cercador online gratuït que detecta oportunitats d’exportació i fa caracterització dels mercats mundials potencials per al sector agroalimentari i cadascun dels seus productes.
Font: Vadevi

 

L’enoturisme, malferit: es pot visitar el celler però no s'hi pot beure vi

.

enoturismeLes noves mesures anticovid que preveuen el tancament de bars i restaurants a tot Catalunya han fet molt de mal al sector del vi que encara no s’ha recuperat del confinament de la primavera que va suposar unes pèrdues que superaven el 50% a molts cellers. Però és que l’altra font d’ingressos per aquestes empreses, que podria ser l’enoturisme, també s’ha vist afectada per les noves mesures.
Font: Vadevi
© AVC 2013 |   934539613   |   C/ Johann Sebastian Bach 28, baixos  08021  Barcelona   | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal | Política de Galetes
Un web de TERRABIT